Сюжет про шостинську меблеву фабрику Катунь

Меблі – це не тільки те, що нас оточує, меблі – це те, що створює настрій, від чого залежить наше здоров’я і здоров’я наших близьких. Меблі потребують більш шанобливого ставлення до свого вибору. Фахівці меблевої фабрики Катунь готові запропонувати вам найкраще.

ПП МФ Катунь працює на ринку України з 1997 року. За цей час пройдено великий шлях від невеликого цеху з виробництва м’яких меблів до сучасного багатопрофільного підприємства. Фабрика вирішує не зупинятися на виробництві м’яких меблів і в 2003 році відкривається цех з виробництва корпусних меблів. За індивідуальними розмірами клієнтів на підприємстві виготовляють кухні, вітальні, шафи -купе, дитячі меблі та торгівельне обладнання.

Наступні роки відзначилися в Шостці відкриттям двох меблевих салонів. У салоні “ІнтерМеблі”  по провулку Шевченка поруч з виробами фабрики Катунь представлена продукція провідних фірм України. Великий асортимент престижних і зручних меблів, фурнітури та аксесуарів. Від оригінальних сувенірів і картин до величезного вибору сучасних і класичних спалень і віталень в різних цінових категоріях.

У магазині “Пан Диван” представлений весь спектр виробів фабрики Катунь за оптовими цінами. Асортимент тканин, в яких можна замовити меблі, задовольнить найвибагливішого покупця.


Зам директора з комерційних питань Катерина Бобкова:

Ми торгуємо нашими меблями по всій Україні. На даний момент у нас більше 150 точок в які ми поставляємо меблі нашим транспортом. За 10 років кількість точок збільшилася з 50 до більш ніж 150 точок. Наш відділ збуту стежить за якістю продукції, за дизайном. Ми навіть купуємо нові ексклюзивні тканини. Ексклюзивна тканина – ткется замовний дизайн тільки для нашого підприємства і більше нікому не поставляється. Конкуренція дуже висока зараз, тому доводиться займатися не тільки екстенсивним способом обзаведением нових партнерів але і обзаведением нових дизайнів. У меблів мода змінюється досить швидко доводиться за неї встигати.


У 2008 році підприємство зробило значний крок в своєму розвитку. Виробництво пещерно на використання нових виробничих технологій і було оснащено сучасним іноземним обладнанням. Це дало новий поштовх до нарощування обсягів виробництва меблів.

Намагаючись не підвищувати ціну на продукцію на підприємстві Катунь вдосконалять виробничий процес. Фабрика прагне бути якомога більш незалежною від постачальників. Виробляти комплектуючі власними силами. Був запущений цех з виробництва пружинних блоків. Фахівці фабрики Катунь успішно освоїли нове обладнання і тепер виробляють пружинні блоки для власних потреб, тим самим знижуючи собівартість м’яких меблів. Придбано також і нове обладнання для виробництва корпусних меблів.

Виробляючи комплектуючі власними силами підприємство може гарантувати клієнтові якість меблів. Сьогодні фабрика перейшла до вузькоспеціалізованого пооперационное виробництва м’яких меблів

Це також дозволило значно підвищити якість продукції і істотно скоротити витрати. В цілому контроль якості проводиться на всіх етапах виробництва від заготівлі до готового виробу


 Директор меблевої фабрики Катунь Олександр Кузнєцов:

Напевно найголовніше наше досягнення це те, що нам вдалося створити єдиний, згуртований колектив однодумців, професіоналів, який здатний вирішити поставлене перед ним завдання, колектив з яким ми доб’ємося нових успіхів.


З 2006 року фабрика Катунь є членом Всеукраїнської асоціації меблевиків. Це вкотре підтверджує, що меблі Катунь впевнено тримають марку якості і є конкурентно здатні на території України.

 З 2004 року фахівці фабрики постійно відвідують вітчизняні та міжнародні меблеві виставки. Меблі Катунь неодноразово відзначені призами та дипломами. У грудні 2010 року директор меблевої фабрики Катунь пройшов стажування по організації процесів виробництва безпосередньо в Японії


Директор меблевої фабрики КатуньАлександр Кузнєцов:

Що ми звідти почерпнули і вже ввели в своє виробництво – це поетапне пооперационное виробництво меблів і передачу заготовок з етапу на етап за наступним принципом: не виробляй брак , не передавай брак на іншу ділянку, і не приймай браковану заготовку. Цей принцип дуже серйозно підвищив якість нашої продукції.


На фабриці постійно впроваджують нові моделі меблів, розраховані на споживача із середнім рівнем достатку. Вони позиціоновані на українському ринку як оптимальне співвідношення ціни і якості. Завдяки доступній ціні, величезному асортименту, різноманіттю стилів від модерну до класики, меблі Катунь користується значним попитом.

 На фабриці Катунь не зупиняються на досягнутому і продовжують розвивати своє виробництво. У найближчих планах розширити виробничі площі. Це дозволить розширити асортимент продукції при незмінно високій якості.

Похожие записи