Магазин “Дивани для нірвани”. М. Київ, вул. Святошинська 1

divanyi-dlya-nirvanyi


 “Диваны для нирваны”

Запрошуємо Вас в інтернет магазин “Дивани для нірвани”. Тут представлені недорогі м’які меблі провідних українських фабрик за найнижчою ціною! Будь-який диван і будь-які інші гарні м’які меблі Ви зможете вибрати, замовити і купити з доставкою по Києву та Україні.

Компанія існує на меблевому ринку України з 2003 року і займається оптовим і навіть роздрібним продажем м’яких меблів. Інтернет магазин меблів “Дивани для нірвани” це доставка і встановлення меблів у Вас вдома або в офісі.

Дивани для нірвани” є офіційними представниками меблевих фабрик і працюють з ними безпосередньо. Мають великий досвід роботи на меблевому ринку України.

Співробітники високої кваліфікації виконують свою роботу на високому рівні.
Пропонують якісні українські дивани, які одні з кращих по співвідношенню ціна якість. При цьому діапазон цін задовольнить людей які шукають дешеві дивани, так і тих, хто шукає дивани елітного сегмента. Співробітники завжди йдуть на зустріч покупцям і намагаються вирішити всі виникаючі питання і спірні моменти пропонуючи компромісні рішення, повністю дотримуючись Закону захисту прав споживачів. Гарантують повернення грошей у разі виникнення проблем з поставками.

В наявності офіс і склади меблів, розташовані в зручному місці, де покупці можуть ознайомитися із зразками.

Адреса: Київ, вул. Святошинська 1, офіс 8 (від станції метро “Святошин” 200 м). Склад-виставка диванів знаходиться поруч з офісом. Т. (067) 328-73-30, (067) 409-85-51, (044) 599-98-77

Т. (067) 328-73-30, (067) 409-85-51, (044) 599-98-77



https://katun.net.ua/laguna-seriya/

Похожие записи

One thought on “Магазин “Дивани для нірвани”. М. Київ, вул. Святошинська 1

  1. Заказывая диван , я столкнулась с огромным выбором. Благодаря менеджеру Светлане и ее профессионализму , я смогла выбрать для себя именно тот диван который я и хотела. Им оказался “Армандо Кут” который так хорошо вписался в интерьер моей комнаты. Диван очень удобный , все механизмы работают как часы, много места в самом диване для хранения. В службе доставки работают вежливые работники которые знают толк в своей роботе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.