«NoviMebli». М’які меблі в місті Киев, пр-т Московський

nivi-mebli


Основна перевага даного інтернет-магазину меблів перед звичайним магазином або салоном меблів – оптова ціна на якісні меблі. При наявності прямих поставок, безпосередньо від виробників, магазин пропонуємо в Києві купити недорого якісну меблі України за найнижчою ціною!


Все представительства фабрики Катунь здесь.


При магазині є склад меблів Київ, де представлений такий асортимент меблів: м’які меблі для дому та офісу, офісні меблі, меблі для дитячої кімнати, корпусні меблі, меблі для спальні, стінки, вітальні, кухні на замовлення, шафи купе, журнальні столи, письмові столи, матраци, складальні кухні, меблі на замовлення та багато іншого. Вибір, в інтернет-магазині на стільки широкий, що всю продукцію він не можемо розмістити на виставці, але якщо товару немає в наявності, то Ви завжди зможете швидко замовити меблі, з доставкою по Києву.

Якщо у Вас є необхідність купити меблі якісні, стильні, але в той же час недорогі меблі уКиїві, звертайтеся до даного магазину. Він допоможе Вам у виборі, щоб ви могли придбати саме те, що вам потрібно. Тим більше, що тут є всі види меблів, які можуть вам знадобиться: ви можете особисто оцінити всю різноманітність асортименту товарів.

Компанія працює вже більше 7 років: за цей час тисячі клієнтів, які бажають придбати м’які меблі у місті  Київ, звернулися саме до цого магазину – і залишилися задоволені покупкою.

Наша адресса: Київ, ул Вишгородська 12

044-338-52-51 
097-352-75-47 Киевстар VIBER
099-614-38-28 МТС

 


ПОЛОНЕЗ, серия

Похожие записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.