Чи може хороший диван бути недорогим?

Герцог, купить диван


Чи завжди якісні меблі повинні бути дорогими? Прийнято думати, що меблі, створені з міцних комплектуючих і виготовлені з урахуванням нових тенденцій в меблевому дизайні, не можуть бути недорогими.
Цей шаблонний стереотип поступово йде завдяки сучасним технологіям, узятим в оборот вітчизняними виробниками.

Нове виробництво м’яких меблів з використанням хвойних порід дерева дозволяє випускати дивани та крісла, які не поступаються за своїми характеристиками виробам з основою з більш дорогої деревини. При цьому ціна матеріалів на порядок дешевше. А значить, і готові меблі будуть коштувати покупцеві набагато дешевше. Дивани хорошої якості і доступні за ціною – це можливо зробити.

Наповнювачі, які використовуються при виготовленні диванів, диванів-маляток, крісел і м’яких куточків, також не поступаються натуральним компонентам за показниками безпеки для здоров’я і зносостійкості при використанні. Якісний пінополіуретан здатний зробити будь-який диван зразком комфорту. А сучасні замінники шкіри виглядають так само, як справжня шкіра, і прослужать господарям меблів так само довго.

Впливає на вартість м’яких меблів той факт, що до своїх майбутніх власників вона надходить безпосередньо від виробника? Звичайно. Купівля диванів безпосередньо у фабрики-виробника дає ряд вагомих переваг: додаткові гарантії, можливість виготовлення крісел, диванів і пуфів на замовлення, можливість розробити оригінальний дизайн, практично відсутність торгової націнки, а значить, більш низька ціна виробів.


пан диван фасад фирменный магазин

Додатковий плюс спілкування безпосередньо з фабрикою – можливість вибрати диван в фірмовому магазині від виробника. Сайт фабрики – це сотні варіантів диванів, ліжок, крісел і інших меблів, тут можна переглянути всі характеристики і описи. Це позбавляє Вас від зайвих проблем, пов’язаних з поїздками по місту в пошуках підходящого дивана. У фірмовому магазині забезпечать доставку м’яких меблів на будинок до покупця.

Фахівці радять не зациклюватися на високій вартості меблів, покладаючись на те, що це автоматично визначає високу якість. Надійна, гарна і якісна м’яка продукція може бути цілком доступною за ціною.


много мебели диана секции

Складно уявити собі людей без диванів. Класичні і сучасні, з м’якими боковинами або зовсім без них, великі або компактні – дивани служать власникам вірою і правдою вже багато століть.

Головна перевага дивана – це його здатність розкладатися в спальне місце. Традиційні способи трансформації – “розкладачка” і “єврокнижка” – перевірені часом і протестовані багатьма власниками.

Інтер’єрні художники не обмежують свою уяву, і покупці можуть вибрати будь-яке, навіть саме неймовірне забарвлення. Оббивні тканини, які застосовуються при створенні сучасних диванів, відрізняються додатковими властивостями (вологовідштовхувальною і антистатичністю, наприклад) і різноманітною фактурою.

Крісло також може змінювати форму і за бажанням власника трансформується в дуже зручну односпальне ліжко.

Модифікованими диванами також є тахта, канапе і кушетка. Тахта – це широкий і низький диванчик без підлокітників. Канапе – зовсім маленький диванчик, доречний в дуже невеликій кімнаті. У кушетки немає ні боковин, ні спинки.


Для будь-яких фабричних меблів вірні і справедливі кілька порад. Спершу потрібно уважно оглянути сподобався диван на предмет можливих перекосів або нерівних швів в оббивці. Далі – перевірка способу трансформації: диван потрібно кілька разів розкласти і скласти. Елементи кріплень повинні рухатися плавно і без зусиль і не видавати сторонніх звуків – скрипіти, стогнати, постукувати і так далі (шановні меблевики використовують надійні та якісні комплектуючі). Ніжки дивана повинні бути ґрунтовно закріплені, адже на них припадає дуже високе навантаження.

І, наостанок, найголовніша порада: не слід брати меблі у невідомого Вам виробника. Підробка не прослужить довго і може бути небезпечною для здоров’я.


Ми приходимо додому, сідаємо зручніше на дивані, і розуміємо, чому так любимо цей предмет інтер’єру. На улюбленому дивані час летить швидко, біди забуваються, і гроза за вікном здається сущою дрібницею.

Звичайно, зручність – ось головний критерій, яким кожен з нас керується купуючи диван. Однак – це не єдиний критерій.


Бруклин, угловой диван

Який він ідеальний диван?

Ергономічний. Зараз меблеві фабрики прагнуть робити дивани ідеально повторюють контури тіла людини, і значить, що дарують максимальний комфорт тим, хто на них відпочиває.

Практичний. Домашні тварини, діти, неакуратні гості – все це доведеться пережити дивану на своєму віку.

Привабливий зовні.
М’які меблі повинні стати гармонійною складовою єдиного цілого, яким є Ваш будинок. Це означає, що Ваш диван повинен поєднуватися зі шторами, корпусних меблями, шпалерами, лампами, аксесуарами. Інакше навіть ну самий зручний і красивий диван буде виглядати безглуздо і нерозумно в оточенні не поєднуються по дизайну шаф, крісел і інших складових.



https://katun.net.ua/gertsog-seriya/

Похожие записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.