Інтернет-магазин «Оmebli.ua» м. Київ, провулок Куренівський, 15

omebli


Які дивани вони продають? Дивани середньої цінової категорії . Саме на цю категорію диванів розраховує більша частина населення Києва і ближнього передмістя Києва. Магазин орієнтується на середній клас диванів – це хороші фабричні дивани за хорошою ціною, з сучасним дизайном різних напрямків, вироблені з екологічно чистих матеріалів, з гарантією.

Ось як вони себе характеризують:

“Хто наші покупці? Приватні особи, жителі Києва та ближнього передмістя Києва, які хочуть купити новий диван, коли купили нове житло або зробили ремонт, або коли просто хочуть купити ще один диван або замінити старий.
Наші клієнти – це люди, які не мають багато часу, щоб ходити, їздити по десяткам меблевим магазинів, люди, які є користувачами комп’ютера, інтернет.

Наші покупці – це не ті люди, яким диван потрібен на вчора, але це ті люди, які готові почекати, щоб диван їхні мрії був проведений в потрібній їм оббивці на фабриці, абсолютно новий, з гарантією, без зайвих запахів, диван за вигідною ціною .

Також нашими клієнтами є і жителі інших регіонів України, яких не влаштовують моделі диванів, які продаються в їхньому населеному пункті. Люди, які не бояться купувати через інтернет, для яких головне, щоб диван подобався саме їм, а не той, який є в магазині в їхньому місті, селищі, селі (а в регіонах вибір моделей зазвичай набагато бідніший)

Так от, саме для таких людей, ми зробили ось що:

  • Впровадили 3 способи дистанційної оплати, не виходячи з дому (банківською картою, вебмані, ПРИВАТ24)
  • Максимально повно описали наш товар і додали більше 2000 фото і відео диванів.
  • Ми завели сторінки в соцмережах (Вконтакте, FaceBook, Twitter), де ви можете з нами спілкуватися, залишати коментарі та розмовляти з такими ж, як і ви.
  • Ми запросили незалежних експертів, яким ви можете задати online-питання і отримати безкоштовну пораду з приводу обстановки Вашого житла зручною і екологічної меблями

Все представительства фабрики Катунь здесь.

І взагалі, тільки у нас Ви можете отримати безкоштовні консультації незалежних експертів з підбору диванів.

Ми обіцяємо, що ніде в іншому місці ви не знайдете стільки безкоштовних корисних порад з організації комфорту і затишку у вашому будинку, як це робимо ми через наші спільноти в соцмережах (Вконтакте, FaceBook, Twitter), в нашій розсилці, на нашому сайті.

А також ніде в іншому місці ви не знайдете одночасно всі 18 переваг покупки диванів, які є в Omebli.ua

Наші адреси
ОФІСИ:
1. 04073, м Київ, пров. Куренівський, 15, оф.7
2. 01042, м.Київ, вул. Івана Кудрі, 5, оф. 322

тел. (044) 331-50-87
тел. (097) 18-75-135
тел. (050) 292-57-51
факс (044) 503-06-09
E-mail: info@omebli.ua



https://katun.net.ua/lira-seriya/

Похожие записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Лимит времени истёк. Пожалуйста, перезагрузите CAPTCHA.